Post whiplash syndroom - Whiplash Schadevergoeding

Post whiplash syndroom

Als u van uw artsen hoort dat u een post whiplash syndroom heeft, dan kunt u maar beter direct contact opnemen één van onze letselschadespecialisten. Want bij een post whiplash syndroom zullen uw klachten helaas niet meer verdwijnen.

Het post whiplash syndroom

Als u een post whiplash syndroom heeft, dan heeft u klachten na een nektrauma die niet meer over zullen gaan. Van de 15.000 tot 30.000 mensen die jaarlijks een whiplash trauma oplopen, geneest 80% binnen 1 jaar na hun ongeval. Uiteindelijk 1 op 5 mensen houdt aan zijn of haar ongeval blijvende nekklachten over en dat wordt een post whiplash syndroom genoemd.

Post whiplash syndroom en uw tegenpartij

Als er bij u een post whiplash syndroom wordt vastgesteld, dan zullen uw klachten waarschijnlijk nooit meer over gaan. In dat geval heeft u zeker juridische hulp van een letselschadespecialist nodig, want uw tegenpartij zal nooit zonder slag of stoot over de rest van uw leven uw letselschade willen vergoeden. Terwijl u uw schadevergoeding met een post whiplash syndroom juist zo hard nodig heeft.

Uw tegenpartij zal namelijk zeker en vast gaan verwijzen naar de Richtlijn Whiplash uit november 2007. Daarin staat – kort gezegd – dat whiplash eigenlijk niet als zodanig bestaat. Althans, men zegt dat een post whiplash syndroom bij u geen functieverlies en beperkingen kan veroorzaken. Met andere woorden: u zou volgens de Richtlijn Whiplash uw werk en het huishouden normaal moeten kunnen doen. Men is dus van mening dat u geen schadevergoeding whiplash voor schade in de toekomst betaald hoeft te worden. Deze situatie is niet alleen juridisch onjuist, maar ook zéér onrechtvaardig.

post whiplash syndroom

Post whiplash syndroom en uw schadevergoeding whiplash

Als u een post whiplash syndroom heeft, dan gaan uw klachten niet meer over.

U lijdt de rest van uw leven schade. U kunt hierbij denken aan extra kosten, een verlies aan inkomen en gederfde levensvreugde (smartengeld). Zelfs uw juridische kosten (lees: onze kosten) horen tot uw letselschade en moeten door uw tegenpartij worden vergoed. Daarom is onze rechtshulp voor u dan ook bijna altijd gratis.

De schade die u lijdt moet u dus zeker verhalen op uw tegenpartij. Maar bij een post whiplash syndroom kunt u dat niet zelf, want de kans is erg groot dat uw tegenpartij uw schade af zal wijzen. Bij een post whiplash syndroom kunnen wij u eigenlijk altijd garanderen dat onze rechtshulp voor u volledig GRATIS is, omdat de tegenpartij ook die kosten volgens het Nederlands recht moet betalen.

Een post whiplash syndroom: en wat nu?

Heeft u een post whiplash syndroom? Aarzel dan niet langer en neem contact op met één van onze letselschadespecialisten. Wij helpen u graag met een volledig vrijblijvend en GRATIS advies.

Zegt uw huidige letselschadespecialist dat u voor uw post whiplash syndroom geen (goede) schadevergoeding kunt krijgen? Laat ons dat weten en dan zullen wij met u nagaan of uw huidige letselschadespecialist wel voldoende heeft gedaan om de juiste schadevergoeding whiplash voor u te bewerkstelligen. Want veel andere letselschadespecialisten hebben namelijk niet altijd voldoende zin of deskundigheid om voor u tot het uiterste te gaan voor een rechtvaardige schadevergoeding whiplash. Wij wel en dat beloven wij u!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.