Werkwijze - Whiplash Schadevergoeding

Werkwijze

Als whiplash slachtoffer heeft u geen behoefte aan onzekerheid. Duidelijkheid, dat is wat u wilt.

Van der Toorn Personenschade werkt volgens een vast stappenplan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Als u whiplash letsel heeft opgelopen, dan wilt u geholpen worden door een partij die duidelijk en eerlijk is over uw recht op schadevergoeding. Een partij die voelbaar en uit zichzelf aan uw belangen denkt. En met u zorgt voor een rechtvaardige schadevergoeding voor uw whiplash letsel.

Menselijkheid, deskundigheid en onze winnaarsmentaliteit vormen de grondbeginselen van onze dienstverlening. Wij zullen u niet in de kou laten staan, maar u zoveel mogelijk helpen bij de juridische rompslomp. Zodat u zich kunt richten op uw herstel. Die laatste uitdaging is voor u al groot genoeg.

Neem altijd een letselschadebureau in de arm

Als u whiplash letsel heeft opgelopen en recht denkt te hebben op een schadevergoeding, dan adviseren u altijd om een letselschadespecialist in de arm te nemen. En wel een letselschadebureau met het Keurmerk Letselschade. Het Keurmerk Letselschade staat garant voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Hierdoor loopt u als whiplash slachtoffer tijdens het claimen van uw schadevergoeding niet tegen vervelende verassingen aan. Toen in 2008 de eerste 50 kantoren het Keurmerk Letselschade ontvingen, zaten wij daar – uiteraard – al bij.

Onze werkwijze zal u goed bevallen

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Whiplash letsel is erg ingrijpend. Uw whiplash letsel kan een enorme impact hebben op uw dagelijks leven en dat van uw gezin. Het is daarom belangrijk dat u zich op uw herstel richt en uw schadevergoeding overlaat aan een erkend letselschadespecialist. Door voor een in whiplash gespecialiseerd deskundige te kiezen, bespaart u zichzelf de ellende van een slecht lopende letselschade zaak, onbekwame deskundigen en de kans op een veel te lage schadevergoeding.

Onze werkwijze is er één die zich duidelijk onderscheidt van die van andere letselschadespecialisten. Bij ons een duidelijk stappenplan voor uw whiplash letsel en geen rekeningen achteraf.  Bij ons ook geen no cure no pay, maar gewoon een rechtvaardige schadevergoeding, waarvoor u nooit een rekening te zien zult krijgen. En dat garanderen wij u van te voren.

Wij doen voor u het papierwerk, de berekeningen en de onderhandelingen met de aansprakelijke partij.  En de uitbetalingen voor uw schadevergoeding gaan rechtstreeks naar u. Door deze aanpak hoeft u zich nergens zorgen om  te maken en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw gezondheid, herstel en uw gezin.

Wilt u als whiplash slachtoffer nog vandaag duidelijkheid hebben over uw recht op schadevergoeding? Vraag dan direct een gratis advies aan. Wij zijn er voor u!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.