Schadevergoeding Whiplash - Whiplash Schadevergoeding
  • Home
  • Schadevergoeding Whiplash

Schadevergoeding Whiplash

Als u door schuld van een ander whiplash letsel heeft opgelopen, dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding

Uw recht op een schadevergoeding whiplash

Whiplash smartengeldAls u whiplash letsel heeft opgelopen, doet u er verstandig aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van een letselschadespecialist. Een rechtvaardige “schadevergoeding whiplash” voor uw whiplash letsel levert in Nederland bijna altijd problemen op met de verzekeraar van de tegenpartij. Verzekeraars erkennen whiplash letsel namelijk niet als zodanig. Althans, niet als uw herstel langer dan enkele weken of maanden blijkt te duren.

Die afwijzende houding van verzekeraars ten opzichte van whiplash heeft vroeg of laat invloed op de hoogte van uw schadevergoeding. Daardoor weet u niet of u wel krijgt waar u recht op heeft.

Wij begrijpen dat u als slachtoffer niet zit te wachten op “gedoe” over uw schadevergoeding whiplash en liever werkt aan uw herstel. Uit ervaring weten wij dat de dagelijkse praktijk van whiplash en een rechtvaardige schadevergoeding voor u als slachtoffer vaak moeilijk valt te begrijpen. Een letselschadespecialist kan u daarbij helpen en u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Sowieso is ons eerste advies altijd GRATIS.  En als u dat wilt, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen voor een eerste persoonlijk advies over uw whiplash en de mogelijkheden tot schadevergoeding .

Met méér dan 12 jaar letselschade ervaring in duizenden whiplash zaken is Van der Toorn Personenschade hét letselschadebureau om u te helpen bij het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding bij whiplash letsel.

Problemen met een verzekeringmaatschappij over whiplash

Als slachtoffer is het voor u moeilijk de letselschade door uw whiplash letsel te verhalen. Zelfs al heeft u duidelijke whiplash symptomen, de verzekeraar zal die niet altijd als gevolg van uw ongeval erkennen. Zeker niet als uw whiplash symptomen niet na enkele weken of maanden geweken zijn. Als leek wordt het dan lastig om aan te tonen dat uw klachten – zelfs al hebben die alle symptomen van een whiplash trauma – door uw ongeluk komen. Verzekeraars hebben namelijk standaardmatig de neiging om uw klachten als ‘niet objectiveerbaar’ (en daardoor als niet aanwezig) af te doen. Dit geeft hen bij whiplash de mogelijkheid om uw schadevergoeding lager te doen uitvallen dan die werkelijk is, om de lange duur zelfs volledig af te wijzen. Juridische gezien vaak onterecht. Bij whiplash letsel doet u er dan ook altijd beter aan om een betrouwbare letselschadespecialist in te schakelen om u te helpen met uw schadevergoeding.

Het bedrag of de hoogte van schadevergoeding bij whiplash

Het claimen van een schadevergoeding whiplash is een gecompliceerd proces. Het wordt gekenmerkt door tegengestelde belangen en soms helaas ook door conflicten. Een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade beheerst dit proces tot in de puntjes. Met u proberen we te zoeken naar de voor u meest passende en rechtvaardige oplossing, liefst zonder verregaande conflicten met de verzekeraar. Maar als u en wij vinden dat we het recht aan onze zijde hebben, dan schuwen wij de confrontatie niet. Welk bedrag u aan whiplash schadevergoeding zult gaan krijgen, is van te voren moeilijk aan te geven. Dat hangt – onder meer – van uw persoonlijke omstandigheden af. Wat wij u nu al kunnen beloven is dat wij er alles aan zullen doen om voor uw whiplash letsel een eerlijke en rechtvaardige schadevergoeding te realiseren.

Een cliché misschien, maar wacht niet te lang

letselschade_hamer-150x150Het is echt belangrijk om niet te lang te wachten met het claimen van een schadevergoeding whiplash. Op deze bladzijde heeft u namelijk kunnen lezen dat uw belangen en die van de verzekeraar vaak sterk uiteen lopen. Hoe langer u wacht met het inschakelen van een letselschadespecialist, hoe moeilijker het wordt om uw letselschade op een rechtvaardige manier vergoed te krijgen.  Ons eerste advies over whiplash letsel en schadevergoeding is altijd GRATIS, dus vraag ons gerust of het ook in uw geval (al) nodig is om een letselschadespecialist in te schakelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.