Klachten rondom niet keurmerkdragers - Whiplash Schadevergoeding
  • Home
  • Nieuws
  • Klachten rondom niet keurmerkdragers

Klachten rondom niet keurmerkdragers

 Platformoverleg De Letselschade Raad vindt dat de bescherming van het beroep van letselschadespecialist meer aandacht zou moeten krijgen, zo staat in het jaarverslag van 2011 te lezen.

De Letselschade Raad zegt in haar jaarverslag over 2011: “In feite kan iedereen zich letselschadespecialist noemen, met soms geen andere onderbouwing dan dat ze bijvoorbeeld zelf ooit slachtoffer zijn geweest. Opvallend is hoeveel er door letselschade slachtoffers wordt geklaagd over hun eigen belangenbehartiger.” De Letselschade Raad signaleert veel problemen op dat gebied en meent dan ook dat letselschadespecialist een beschermde titel moet worden.

“Zolang een letselschadespecialist bij geen enkele beroepsgroep of Keumerk is aangesloten, is hij nauwelijks aan te pakken”, aldus De Letselschade Raad.

(lees hier deze publicatie op AM-web)

 een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade heeft – als geen ander – kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hoorden bij de eerste kantoren die het Keurmerk Letselschade kreeg toegewezen. Een kwaliteitskeurmerk dat wordt ondersteund door Slachtofferhulp Nederland.

Een letselschadespecialist of letselschadejurist van Van der Toorn Personenschade is in principe register-expert (aangesloten bij het NIVRE), heeft jarenlange ervaring met letselschade slachtoffers en is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS).

Bij Van der Toorn Personenschade staat het letselschade slachtoffer centraal en gaat het alleen om het belang van het letselschade slachtoffer. Het feit dat ons bedrijf al sinds haar oprichting in 1999 gestaag blijft groeien en er vrijwel geen cliënten tussentijds overstappen naar een andere letselschadespecialist bewijst onze kwaliteit.

Ook Van der Toorn Personenschade is van mening dat niet iedereen zich zo maar letselschadespecialist mag noemen, maar moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen van – bijvoorbeeld – het NIVRE en het Keurmerk Letselschade.

(klik hier voor het volledige Jaarverslag van De Letselschade Raad 2011)


Zoekt u een betrouwbare letselschadespecialist met Keurmerk Letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.