Hoogte whiplash schadevergoeding :: voorbeelden - Whiplash Schadevergoeding
  • Home
  • Nieuws
  • Hoogte whiplash schadevergoeding :: voorbeelden

Hoogte whiplash schadevergoeding :: voorbeelden

Heeft u een whiplash of nekletsel opgelopen? En heeft u daardoor bijvoorbeeld blijvende klachten en vraagt u zich wat de hoogte van een schadevergoeding kan zijn?

Met enige regelmaat publiceren wij op deze website verhalen en letselschadebedragen uit de dagelijkse letselschade en whiplash praktijk. Zo ook vandaag. Vandaag publiceren wij een aantal praktijkvoorbeelden uit de letselschadepraktijk die betrekking hebben tot de hoogte van een whiplash schadevergoeding.

Hoogte van whiplash schadevergoeding voor vrouw van 35 jaar

Mevrouw is in haar auto van links aangereden door een personenbus. Hierdoor is haar auto in de sloot beland. Gevolg was letsel aan de halswervelkolom (whiplash), knieletsel, diverse kneuzingen aan haar lichaam. Verder hoofdpijn, duizelig en misselijk en last van een tuut in haar oren. Letsel aan hals en nek- en schoudermusculatuur zijn blijvend, waardoor zij blijvend last heeft van hoofd pijn, aandacht- en concentratiestoornissen met verminderde vitaliteit. Kan haar hobby’ s, tennis, fitness en aerobics niet meer uitoefenen. Tuinieren is slechts beperkt mogelijk. 55-65% arbeidsongeschikt verklaard.
Hoogte schadevergoeding: €7.500,00

Hoogte van whiplash schadevergoeding voor aangereden fietsster

Bij het, onverwacht, oversteken van de weg door een auto aangereden. Hierbij heeft zij haar halswervelkolom beschadigd en is zij 5 weken in het ziekenhuis opgenomen geweest. 5 maanden volledig arbeidsongeschiktheid was één van de gevolgen. De restklachten zijn: moeite met het openen van de rechter hand, gevoelstoornissen aan de rechter onderarm en hand en de linker pols, beperkte nekfunctie, moeilijk lopen op oneffen terrein en op de trap, trekkend gevoel aan het linkerbeen, incontinentie en seksuele functiestoornissen.
Hoogte schadevergoeding: €22.689,00

Hoogte van whiplash schadevergoeding voor zelfstandig ondernemer

Tot twee keer toe gewond geraakt door een stier die hem aanviel. De verwondingen zijn gebroken ribben, een ontzette kaak, aangezichtsletsel, een klaplong (de eerste keer) en borstkasklachten en gekneusde ribben (de tweede keer). Blijvende pijnklachten en last van ernstige moeheid, rugklachten, soms wazig zien, concentratiestoornissen door pijn in de nek,hetgeen kan wijzen op een post whiplashsyndroom. Dit laatste ten gevolge van het tweede ongeval omdat de stier hem toen in de lucht heeft gegooid en hij daarna hard op de grond terechtgekomen is. 100% arbeidsongeschikt geworden.
Hoogte schadevergoeding: €5.672,00

Is u ook iets dergelijks overkomen als bovenstaande zaken en kampt u met whiplash symptomen? Dan heeft ook u recht op onze gratis rechtshulp omtrent het verhalen van uw letselschadevergoeding. Neem direct contact op of doe de letselschadetest op deze website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.