Waarom gratis rechtshulp? - Whiplash Schadevergoeding
  • Home
  • Waarom gratis rechtshulp?

Waarom gratis rechtshulp?

Onze hulp is voor u in bijna alle gevallen GRATIS! Laat ons dat uitleggen en bel ons daarna om te kijken of wij ook u kunnen helpen!

GRATIS rechtshulp, dat kan toch helemaal niet?

Jawel, bij letselschade door een whiplash kan dat. In de wet is namelijk geregeld dat de degene die voor uw whiplash letsel aansprakelijk is – bijna altijd een verzekeringmaatschappij – ook uw juridische kosten (lees: onze kosten) moet betalen. Dat staat in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Daarmee wordt onze hulp voor u dus GRATIS, want de tegenpartij betaalt onze kosten!

hulp_na_whiplash-300x198Voor wij uw letselschade in behandeling nemen, krijgt u van ons schriftelijk de garantie dat de hulp van onze letselschadespecialisten voor u volledig kosteloos zal zijn. U krijgt onze factuur niet eens te zien, want die gaat rechtstreeks naar de tegenpartij. En als die onze rekening niet (helemaal) betaalt, is dat ons bedrijfsrisico en niet het uwe.

U kunt zich dan ook volledig richten op uw herstel, terwijl wij alle juridische zaken voor en met u afhandelen.

Maar waarom is rechtshulp nodig?

Dat is een hele goede vraag. Het vaststellen van schadevergoeding voor whiplash letsel kan een ingewikkeld en langdurig traject zijn. U moet zich afvragen of u dat traject helemaal zelf kunt òf wilt doorlopen. Beschikt u zelf over voldoende deskundigheid? Heeft u wel zin in al dat gedoe? Kunt u de aansprakelijke partij – meestal een verzekeringmaatschappij – wel helemaal vertrouwen? Allemaal vragen waar u uiteindelijk zelf het antwoord op moet zien te vinden. Belangrijk daarbij is te weten dat het de uitdrukkelijke bedoeling van de wetgever is geweest om u de mogelijkheid van juridische hulp te geven. En dat is gedaan om u te beschermen tegen de overmacht aan kennis, kunde en ervaring die een verzekeringmaatschappij nu eenmaal heeft. Lees hier meer over waarom het beter kan zijn om een letselschadespecialist in te schakelen.

Altijd GRATIS rechtshulp bij whiplash

Floris de Bruin (directeur)

U zit niet te wachten op hoge juridische kosten zonder dat u weet of u daadwerkelijk een schadevergoeding zult ontvangen.

Daarom krijgt u van ons van te voren altijd een duidelijk advies. Voor u uiteraard vrijblijvend en dus geheel kosteloos. Samen met u inventariseren wij of u recht heeft op schadevergoeding.

Denken wij dat uw kansen op een schadevergoeding voor uw whiplash letsel voldoende zijn, dan garanderen wij u dus van tevoren schriftelijk dat er aan onze hulp géén kosten zijn verbonden. Hoe duidelijk wilt u het hebben?

“Bij ons krijgt ieder slachtoffer direct te horen of zijn of haar whiplash letsel kans geeft op een schadevergoeding. Is dat zo, dan krijgt hij of zij ook direct de garantie dat onze juridische hulp GRATIS is. Zo simpel is dat.”

Open communicatie en gratis rechtshulp

rolf

Rolf van der Toorn (directeur)

Onze deskundige juridische bijstand is voor u dus gratis. U ontvangt van ons daarom nooit een rekening. Ook niet achteraf. U heeft whiplash letsel en dat is al erg genoeg.

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op vage afspraken en torenhoge rekeningen van uw letselschadespecialist. Vergeleken met andere letselschadebureaus is Van der Toorn Personenschade daarin echt uniek! Bovendien heeft Van der Toorn Personenschade er voor gekozen om geen werkzaamheden op basis van no cure-no pay te verrichten.

“Geen gedoe of getreuzel. Bij ons krijgt iedereen gelijk te horen of wij hem of haar kunnen helpen. Zo ja, dan geven wij ook direct een kostengarantie af.”

Wij zijn aangesloten bij – onder meer – het Keurmerk Letselschade, NIVRE en het NIS. Betere kwaliteitsgaranties zijn niet denkbaar.

Hoe nu verder?

Heeft u whiplash letsel opgelopen en denkt u recht te hebben op een schadevergoeding? Neem dan direct contact met ons op voor een eerlijk en deskundig advies.

Wij hielpen al duizenden whiplash slachtoffers aan een rechtvaardige schadevergoeding.

Dus dat gaan we voor u ook doen. Beloofd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.