Geschiedenis Van der Toorn Personenschade - Whiplash Schadevergoeding
  • Home
  • Geschiedenis Van der Toorn Personenschade

Geschiedenis Van der Toorn Personenschade

Onze geschiedenis

In 1999 richtte Rolf van der Toorn met zijn echtgenote Mirjam van der Toorn-Bos ons bedrijf op. Samen begonnen zij op de zolderverdieping van hun toenmalige woonhuis in Leidschendam. Al snel bleek de werkwijze van Rolf en Mirjam aan te slaan.

Van der Toorn Personenschade Voorburg (ZH)

Door het zakelijk succes groeide ons bedrijf en wij verhuisden naar ons eerste kantoorpand aan de Parkweg in Voorburg. In 2003 sloot Floris de Bruin zich als partner bij het bedrijf aan en richtten wij onze vestiging in Ede op. Ook daar in eerste instantie vanuit het woonhuis van Floris de Bruin.

Als bedrijf bleven we doorgaan op de ingeslagen weg. Uitmuntende kennis van het letselschade recht, klantvriendelijkheid ten top en een eerlijk en helder contact met onze clientèle en andere opdrachtgevers. Deze werkwijze bleek er voor te zorgen dat de groei van ons bedrijf zich verder voortzette.

Van der Toorn Personenschade Ede (gld.)

Omstreeks 2004 moesten we voor Ede op zoek naar een kantoorruimte. Die vonden we in een representatief pand aan de Galvanistraat. In datzelfde jaar werden in Ede ook de eerste secretaresse en letselschadejuriste aangetrokken.

Door de jaren heen hebben wij er alles aan gedaan om aan onze kernwaarden vast te houden. Daar zijn wij tot onze grote vreugde in geslaagd. Onze klantenkring is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, wij kregen als één van de eerste bedrijven het Keurmerk Letselschade en het is ons steeds gelukt om de beste letselschadejuristen en (register-)experts aan ons te binden.

Letselschade Oost

Om de toenemende stroom van letselschade slachtoffers in Overijssel en de Gelderse Achterhoek nog persoonlijker van dienst te kunnen zijn, werd in 2010 Letselschade Oost opgericht, gevestigd in Bredevoort. Ook dit initiatief bleek in de behoefte van letselschade slachtoffers te voorzien, want Letselschade Oost was al vanaf de eerste dag een succes.

De huidige Groep Van der Toorn Personenschade

Van “klein familiekantoor aan huis” groeiden wij in een decennium uit tot een zeer deskundig en klantgericht letselschadebureau met méér dan 20 medewerkers en 4 vestigingen door heel Nederland. Groei was daarbij trouwens nooit een doel op zich. Dat gebeurde gewoon vanzelf. Zoals wij altijd plegen te zeggen:

“Behandel de letselschade van je klanten zoals je de letselschade van je meest geliefden behandeld zou willen zien.”

Simpel, maar het werkt!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.