T. van Gool - Whiplash Schadevergoeding

T. van Gool Letselschade Professional

Mijn naam is…
Ton van Gool NIVRE re

Ik ben…
zelfstandig letselschadeprofessional bij Van der Toorn Personenschade en aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register Experts alsmede het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars. U kunt mij bereiken via 070-3208964 of per mail.

Ik werk…
sinds december 2016 bij Van der Toorn Personenschade. Daarvoor was ik verbonden aan een rechtsbijstandsverzekeraar, verzekeringsmaatschappij en vervolgens steeds aan kantoren die uitsluitend de belangen van letselschadeslachtoffers behartigen. Eigenlijk hou ik mij al mijn hele werkzame leven met letselschade bezig.

Het mooiste aan mijn werk is…
het mogen helpen van mensen. De dankbaarheid wanneer ik hun letselschade naar volle tevredenheid heb kunnen afwikkelen en men verder weer verder kan. Het overtuigen van verzekeraars dat ze de schade van mijn cliënten moeten vergoeden, het liefst in onderling overleg en zonder met “de vuist op tafel te hoeven slaan”. Het vinden van passende financiële oplossingen voor moeilijke juridische problemen. Dat is waar mijn klanten écht wat aan hebben.