S. Kuiper - Whiplash Schadevergoeding

S. Kuiper Letselschade Professional

Mijn naam is…
Sylvia Kuiper

Ik ben…
letselschade professional bij Van der Toorn Personenschade en als kandidaat-register-expert aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) alsmede het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). U kunt mij bereiken via 070-3208964 of per mail.

Ik werk…
sinds 2017 als letselschade professional bij Van der Toorn Personenschade. Daarvoor heb ik ruim 26 jaar elders “in de verzekeringen en schadewereld” gewerkt. Totdat ik bij Van der Toorn Personenschade begon, werkte ik sinds 1997 als personenschadebehandelaar bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Ik behandelde hier ook de letselschadezaken met erkende gemoedsbezwaarden en de letselschadezaken voor het Nederlands Bureau der Motorrijtuigverzekeraars, veelal namens buitenlandse verzekeraars.

Het is voor mij altijd al het belangrijkst geweest om slachtoffers te helpen om een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

Het mooiste aan mijn werk is…
om slachtoffers, die zich na een ongeval in een kwetsbare positie bevinden, door het vaak complexe traject van schadevastelling te loodsen.  Hiermee iets te kunnen betekenen voor de slachtoffers en er voor te zorgen dat zij krijgen waar ze recht op hebben. Een tevreden slachtoffer is de mooiste voldoening van je werk.