R.P. van der Toorn - Whiplash Schadevergoeding

R.P. van der Toorn directeur, letselschade professional

Mijn naam is…
Rolf van der Toorn NIVRE re

Ik ben…
directeur bij Van der Toorn Personenschade en als register-expert aangesloten bij het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Daarnaast maak ik deel uit van het bestuur van de NLE (de Nederlandse Letselschade Experts), de branchevereniging van onafhankelijke letselschadebureaus. Ook ben ik sinds jaar en dag bestuurslid bij het VOC (Vlietsteden Ondernemers Club).

U kunt mij bereiken via 070-3208964 of per mail.

Ik werk…
sinds 1999 bij Van der Toorn Personenschade. Samen met mijn echtgenote Mirjam heb ik ons kantoor opgericht. Van een klein ‘familiekantoor aan huis’ zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd landelijk werkend letselschadekantoor. Door onze open aanpak, persoonlijke aandacht voor onze klanten, hoogwaardige juridische dienstverlening en ons hechte team van letselschadespecialisten geeft Van der Toorn Personenschade mij nog precies hetzelfde goede gevoel als toen ik begon.

Het mooiste aan mijn werk is…
dat een letselschade slachtoffer door onze tussenkomst een tevreden gevoel krijgt na een ingrijpende gebeurtenis. Dat is fantastisch om te zien. Een tevreden ontzorgde klant die zich vol kan richten op zijn of haar genezing, is dan ook elke keer weer ons streven. Door de juiste kennis en inspanning is het mogelijk om onzekerheid voor onze klanten zoveel mogelijk weg te nemen. En, niet onbelangrijk, ik kan mezelf zijn in mijn werk!