M. Bouwmeister - Whiplash Schadevergoeding

M. Bouwmeister letselschade professional

Mark Bouwmeister

Mijn naam is…
Mark Bouwmeister re

Ik ben…
letselschade professional bij Van der Toorn Personenschade en als register-expert aangesloten bij het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). U kunt mij bereiken via 0318-470021 of per mail.

Ik werk…
sinds februari 2011 bij Van der Toorn Personenschade. Na de nodige jaren namens verzekeraars te hebben gewerkt, kwam ik er bij een vorige werkgever achter dat mijn passie voor het vak veel meer ligt in het ondersteunen van letselschade slachtoffers. Het is en blijft maatwerk waarbij telkens de uitdaging is om een slachtoffer zo veel mogelijk te helpen om terug te komen in de situatie van voor het ongeval. Uitgangspunt voor mij is dat een slachtoffer zo min mogelijk afhankelijk zou moeten zijn van een verzekeringsmaatschappij. En uiteraard ook de schadevergoeding moet krijgen waar hij of zij recht op heeft.

Van der Toorn Personenschade is een bedrijf waar alleen ervaren personen werken die op het gebied van letselschade werkelijk de klappen van de zweep kennen. Op deze wijze kunnen we de dienstverlening aan onze klanten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. Het helpt daarbij dat Van der Toorn Personenschade inmiddels ook een begrip is bij aansprakelijkheidsverzekeraars, waardoor er voor onze klanten steeds het meest optimale resultaat kan worden bereikt.

Het mooiste aan mijn werk is…
dat ik met dit vak constant in beweging ben, zowel op juridisch als maatschappelijk gebied. Dit vraagt om een uiterst flexibele aanpak met een moderne wijze van communicatie, oftewel de taal spreken van je klant. Bij een juiste uitleg over de medische en/of juridische gang van zaken, kun je al een stuk rust creëren. Dit neemt uiteraard niet weg dat als het er op aan komt we de strijd om het gelijk van onze klant niet uit de weg gaan. Er zijn meerdere wegen die naar het doel leiden, maar het belang van onze klant én een respectvolle schaderegeling staan bovenaan.