F. de Bruin - Whiplash Schadevergoeding

F. de Bruin directeur, letselschade professional


Mijn naam is…

Floris de Bruin

Ik ben…
directeur bij Van der Toorn Personenschade en als personenschade-expert aangesloten bij het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). U kunt mij bereiken via 0318-470021 of per mail.

Ik werk…
sinds 2003 bij Van der Toorn Personenschade. Van ‘klein familiekantoor aan huis’ bouwden wij het bedrijf uit tot wat het nu is. Groei was daarbij trouwens nooit een doel op zich. Het gebeurde gewoon. Samen met Rolf van der Toorn en Inkie Stoop voer ik de directie over ons bedrijf. Ik zeg wel eens dat wij één van de mooiste banen van Nederland hebben. Wij helpen mensen bij het oplossen van hun problemen en het kost ze niets. Welk ander commercieel bedrijf kan haar hulp op deze manier aanbieden? In mijn werkzame leven heb ik mij met niets anders bezig gehouden dan letselschade. Zowel namens slachtoffers als verzekeraars. Ik heb vervolgens uit overtuiging gekozen voor hulp aan letselschade slachtoffers. Verzekeringsmaatschappijen redden het wel zonder ons, maar letselschade slachtoffers niet.

Het mooiste aan mijn werk is…
dat ons kantoor er vanaf dag één voor heeft gekozen om slachtoffers centraal te stellen. Niet in woorden, maar in daden. Het gaat om het belang van onze klant en geen ander. Wij zijn er dan ook voor onze klanten in plaats van de klanten voor ons!