De 3G KwaliteitsCode bij whiplash schadevergoeding - Whiplash Schadevergoeding
  • Home
  • De 3G KwaliteitsCode bij whiplash schadevergoeding

De 3G KwaliteitsCode bij whiplash schadevergoeding

Van der Toorn Personenschade werkt volgens de unieke ‘3G KwaliteitsCode’ bij whiplash schadevergoeding.

Omdat wij weten dat u als whiplash slachtoffer graag zo veel mogelijk duidelijkheid wil hebben, is er heel bewust gekozen voor een heldere aanpak van uw whiplash schadevergoeding.

U krijgt van tevoren harde en duidelijke garanties. De ‘3G KwaliteitsCode’ bij whiplash schadevergoeding garandeert u de beste kwaliteit van dienstverlening. Wat dat inhoudt leest u hieronder.

Gelijk Antwoord

Als whiplash slachtoffer is uw situatie al onzeker genoeg. U zit niet te wachten op vage beloften. Duidelijkheid, dat is wat u wilt. Vraagt u ons telefonisch om advies en vertellen wij u direct of u recht heeft op een schadevergoeding voor uw whiplash letsel. Vraag dit via de website en u krijgt de volgende werkdag antwoord. Helder en effectief!

Geen Kosten

Als slachtoffer heeft u geen behoefte aan onverwachte (hoge) rekeningen van uw letselschade advocaat! Ons eerste advies aan u is altijd geheel vrijblijvend en dus kosteloos. Nemen wij uw whiplash letselschade in behandeling, dan krijgt u bovendien van tevoren een duidelijke schriftelijke KostenGarantie. Onze nota’s gaan rechtstreeks naar de tegenpartij. U krijgt zelfs nooit een factuur te zien. Beloofd!

Gelijk Bezoek

Vertrouwen in uw letselschadespecialist, dat is waar het om draait. Vraag ons om u te helpen bij een schadevergoeding voor uw whiplash letsel en wij zijn binnen één week bij u thuis op bezoek. Om kennis te maken, om naar uw verhaal te luisteren en om samen met u naar de juiste oplossing te zoeken. Pas dan gaan we – als u dat wilt tenminste – definitief voor u aan de slag. En u betaalt niets!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp voor iedereen

Elke dag merken wij hoe moeilijk whiplash slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.